Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Äntligen

Posted on | mars 17, 2008 | No Comments

Så nu kom då äntligen lite snö och vi kan få känslan av vinter. Härligt! När jag kom hem från jobbet, var det bara för att först hämta vår snart 6-månaders dotter för att ta henne till närakuten. I detta läge är snövädret inte optimalt. Kort väg till sjukhuset tog lång tid i detta väglag och trafik (runt 16:30 tiden). Efter läkarbesöket som var över på några minuter, iväg igen i snömodden och all trafikkaos för att ta sig ned till apoteket och hämta ut penecillin. Därefter hem för att mötas av mina söner 6,5 och 3 år som kastar sig i overall och följer med mig ut på lite hopp och lek i snön. Efter ett tags lekande i den blöta snön går vi in och jag kan värma min middag i mikron innan det är dags för nattning.

Snön den vräker fortfarande ned nu efter kl 23. Imorgon kanske det regnar.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv