Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Pappaledig

Posted on | augusti 26, 2008 | No Comments

Fanny
Så var det dags att vara pappaledig för Fanny. Första dagen började bra. Hade tid för besiktning 7:40, Linus skoltaxi skulle komma 7:35 och Oliver och Fanny skulle vara med mig på besiktningen. Camilla stack 6:30 till skolan. Farmor ställde upp som barnvakt och skulle möta upp taxin, hon tog då även Oliver och Fanny. Kl 8:53 ringer hon och säger att det inte dykt upp någon taxi. Jag står precis klar på besiktningen och kastar mig i bilen för att skjutsa ut Linus till skolan. När jag svänger upp vid porten så åker en taxi precis, 7:58.

Resten av dagen blev lugnare. Jag, Oliver och Fanny lekte i lekparken och sedan tog vi en promenad. Fanny somnade och vi gick hem. Jag och Oliver fikade lite.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv