Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Geocaching Live

Posted on | maj 7, 2009 | 2 Comments

Har blivit betatestare på Geocaching Live. Ett betaprojekt inom Groundspeak, som driver geocaching.com. Jag använder en Windowsmobil och testar med.


Nu så verkar tjänsten inte vara fullt tillgänglig i Sverige. Storbrittanien, Tyskland och Finland verkar vara med. Jag har i alla fall testat pc-versionen och lyckats få igång karta och även se cacher och andra inloggade Geocaching Live deltagare.

Problemet är att jag inte lyckats få programmet att fungera med mina GPRS/3G inställningar. Jag får Conn. Error, hela tiden. Jag lyckades få kopplingen att fungera om jag använde WLAN uppkoppling på telefonen. Nu har man ju inte tillgång till WLAN runt om utomhus så det fungerar inte så bra i dagsläget. GPRS/3G anslutningen kan just bero på att Sverige inte stöds i dagsläget av denna tjänst.

Jag fortsätter dock att prova funktionalitet så gott det går. Kanske får till GPRS/3G koppling och då kan det bli rätt kul tycker jag.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

2 Responses to “Geocaching Live”

 1. jimmy bergqvist
  maj 7th, 2009 @ 23:30

  Vart ligger skatten nergrävd då?

 2. Patrik Lindskog
  maj 9th, 2009 @ 12:49

  Ha ha, det är en stor hemlighet.

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv