Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Härlig lördag med Mysterycachning

Posted on | maj 10, 2009 | No Comments

Det blev en trevlig lördag, trots barnens tidiga vaknande. Vi drog ut på frukosten och sedan gav jag och Camilla varandra tid att under dagen få egen tid att gå iväg och handla lite kläder. Det är märkligt hur lite tid man har till vissa saker. Före lunch stack jag ned på stan och fick tag på två par byxor, två skjortor och en pikétröja. Allt för presentkort som jag fick när jag fyllde. Tack för det!

Efter lunch stack Camilla ned och handlade för sitt presentkort som hon fick när hon fyllde. Nu har vi uppdaterat våra garderober en smula.

Camilla hade under förmiddagen svårt att släppa ett flashpussel som hör till Mysterycachen Inget GC1QZ7Y. Hon var envis och fick ganska snabbt fram koordinaterna. Vi hjälptes åt lite för att få fram hela bilden. Det roliga var att vi via twitter hade kontakt med Jimmy&Maria (som redan löst pusslet) och T.N.L.N som också höll på pusslade under tiden. När vi fått fram koordinaterna så tyckte jag att nu åker vi iväg hela familjen och letar efter denna. Barnen hakade på skattjakten utan problem.

Precis när vi skulle åka ringde min mamma (barnens farmor) och undrade om vi var hemma. Hon var precis utanför och vi lockade med henne på skattjakten också. Det såg ut som om hon tyckte det verkade spännande att vara med på sin första skattjakt. Jag försäkrade att det inte skulle bli några kilometervandrande i skogen eller bergsklättrande, vadande eller dylikt.

Linus, Oliver, Fanny, farmor och Camilla travar på

Linus, Oliver, Fanny, farmor och Camilla travar på

Väl på plats gav vi oss in i skogen från där vi parkerat bilen. Det var snårigt och knöligt i terrängen och Camilla hade inte så mycket till övers för terrängratingen på denna. Men det visade sig att den väg vi valt, rakt på naturligtvis inte var den smartaste. Väl framma hittade vi cachen utan problem. Linus och Oliver stortrivdes i skogen och hittade pinnar och allt möjligt som de ville bära med sig. Fanny hade det lite bökigare och fick stundom bäras.

Linus och Oliver på väg mot cachen

Linus och Oliver på väg mot cachen

Fanny letar efter skatten

Fanny letar efter skatten

Tre glada skattfinnare

Tre glada skattfinnare

Farmor bistår med näsdukar

Farmor bistår med näsdukar

Efter cachandet blev det storhandlande på Coop. Sedan var det middag och efter det var alla i familjen trötta. En mycket trevlig och givande dag.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv