Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Kalasdagen

Posted on | maj 16, 2009 | 1 Comment

Ännu en tidig morgon, dvs en morgon där vi alla är vakna före kl 5. Lördag morgon. Tvätt mellan 7-11. Kul. Efter tvättandet var det dags för paketinslagning med mera. Först skulle vi till Affens 4-års kalas. Vi hade först tänkt gå dit, men när tiden tryter så kommer bilen fram.

Mycket trevligt och kul hemma hos Bobo, Petra och Alfred. Vi bjöds på tårtor och kakor bl a. Vädret var kanon och vi satt ute i trädgården.

Kalas för Alfred i trädgården

Kalas för Alfred i trädgården

Mera kalas

Mera kalas

Efter några timmar på Affens 4-årskalas så var det dags för oss att bege oss till syrrans 45-årskalas. Full fart igen och här kunde vi i alla fall bryta sötintaget mot något saltare. God potatissallad a la Helmut och pajer och skinka mm. Mycket trevligt. Vi hade i ursprungsplanerna tänkt att vi efter denna sammankomst ta oss tillbaka till Bobo och Petra för att uppleva Melodifestivalen. Men barnen blev liiite för trötta och så blev även jag och Camillal. Vi somnade flera gånger under programmet. Jag försökte liva upp mig så att jag åtminstånde kunde se omröstningen och så blev den inget spännande.

Syrrans kalas

Syrrans kalas

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

One Response to “Kalasdagen”

 1. Syrran
  maj 18th, 2009 @ 22:22

  haha… tjusig bild, ser ut som om vi alla håller på och slumrar till ;-) Piggast ser Lasse ut att vara!!

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv