Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Linus 8 år

Posted on | juli 4, 2009 | No Comments

Linus skär Musse Pigg tårta bakad av farmor.

Linus skär Musse Pigg tårta bakad av farmor.

Nu när vi varit ute vid stugan hela första semesterveckan och har firat 5-års jubileum för stugan så var det nu dags för Linus 8-årskalas. Det var en kille som vaknade tidigt denna morgon och var väldigt spänd. Mamma och pappa hade förberett en del, men det Linus inte visste om var att mormor, morfar, Sara, Patrik och Charlie hade kommit ut på natten och var där och firade honom på morgonen.

Under dagen kom det folk och det var saft, kakor och tårta. Farmor, Lisbeth och Johanna kom ut. Ann-Charlotte, Bruno och Natascha. Solweig, Tomas och gammelfarmor Svea för att nämna några. Vi hade fint väder och vi grillade både till lunch och till sen lunch. Linus var helnöjd med sin födelsedag. Han fick många Bakugan, en DVD-spelare, bilar, kläder, drakar, filmer m.m.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv