Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Bäst musik 2000-2009 – musikreflektionssamling

Posted on | september 22, 2009 | 3 Comments

Den 10:e juli 1999 samlades vi ett gäng för att samla ihop 90-talets bästa musik. Någon månad tidigare hade idén kläckts och vi satte igång på varsin kant att sammanställa våra val. Alla fick ett antal minuter att klämma in sina val på. Resultatet blev en samling på 3 CD skivor. Vi var 6 st som delade på utrymmet. Under kvällen vi sammanställde skivorna och också delgav argument till varför man valt de låtar man valt passade vi även på att äta och dricka lite gott.

The Complete Showdown 1990-1999

The Complete Showdown 1990-1999

Efter denna 90-talssamling har vi haft ett otal andra samlingsteman med samma trevliga inramning. God musik, god mat och dryck och framförallt gott sällskap. Vilka som varit med har skiftat lite genom åren och typ av samlingar, men en kärna har varit med vid alla tillfällen. Andra samlingar som gjorts är ”bästa coverlåtarna”, ”bäst filmmusik”, ”bästa svenska låtarna” för att nämna några.

Nu så börjar tvåtusentalets första 10 år gå mot sitt slut och vi har bestämt att samlas för att sammanställa 2000-2009 års bästa musik. Det kommer att bli utmanande men kul. Det är bara att sätta sig ned och gå igenom sina skivor, itunes, och andra musiktjänster och tänka tillbaka på vad man har tyckt varit bäst under dessa år.

Jag kommer att lista upp lite alternativ här på bloggen men den slutgiltiga listan på vad jag valt ut som 2000-2009 års bästa musik kommer inte att publiceras förens efter vi har samlats och presenterat våra låtval.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

3 Responses to “Bäst musik 2000-2009 – musikreflektionssamling”

 1. Mats
  september 22nd, 2009 @ 23:26

  Kul grej

 2. Jimmy&Maria
  september 23rd, 2009 @ 7:49

  Hehe, vilken häftig och rolig grej :) Ja ni har lite att gå igenom hehe

 3. Patrik G
  september 23rd, 2009 @ 16:05

  Jag är nere på 67 låtar :)

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv