Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Promenera mera

Posted on | september 29, 2009 | No Comments

Idag lämnade jag in bilen på verkstaden för fix av lite saker jag fick nedslag på besiktningen. Inga stora grejor, men en av sakerna visade sig lite krångligare att fixa så jag fick inte tillbaka bilen under dagen. Jag fick erbjudande om skjuts hem från jobbet, men kände ändå att en promenad hem skulle vara rätt skönt. Det är bara drygt 3km så det tar inte så lång tid. Det jag snabbt upptäckte på min promenad hem var att man ser så mycket detaljer när man promenerar. Visst ser man en del via bilen också, men oftast är det bara snabbt förbi och så är momentet förbi. Idag när jag gick hem passerade jag cykelstället vid jobbet och där har någon ställt en fåtölj. Varför och hur har den hamnat där?

Annorlunda fördmedel

Annorlunda fördmedel

Det är fantastiskt vad man ser och upplever under en promenad. Inte bara kopplar man av från jobbet man får även en massa intryck från allt möjligt. Det enda som är negativt är väl att det tar en himla tid att promenera.

KonTikiprojekt gone bad eller planerad världsomsegling?

KonTikiprojekt gone bad eller planerad världsomsegling?

I alla fall så var det denna sköna, soliga och varma sena septemberdag väldigt skönt att promenera hem och få tid och rum att reflektera över en hektisk dag på jobbet.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv