Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Cykelrunda 14/4

Posted on | april 14, 2010 | No Comments

Tog en cykelrunda idag efter middagen. Min numera traditionella Viksbergsrunda Det blev bara några laxbitar och några pastor till middag för min del eftersom det inte går så bra att cykla direkt efter maten. Trodde inte jag skulle komma iväg på någon runda idag eftersom jag vaknade med näsblod och lite retligt i halsen samt en jobbig känsla i bröstet. Det var i alla fall kanonfint väder när jag drog iväg runt 18-tiden. Det kändes lite stumt i benen och jag flåsade rejält. Men samtidigt så kändes det ändå som om det flöt på lite bättre och jag var lite förvånad över att tiden blev både årsbästa och personbästa på rutten.

Känns verkligen positivt att ha kommit igång med denna runda.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv