Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Lilla Tallbacken 22/5

Posted on | maj 23, 2010 | No Comments

Nu när vädret är och har varit så otroligt soligt och varmt var det hög tid att åka ut till stugan. Gräset behövdes klippas och vi behövde göra i ordning i landet och få ned bl a det vi förodlat hemma men också stoppa ned lite frön i jorden.

Träningsredskap i stugan

Det var en helt otroligt skön dag. Temperaturen var runt +22 i skuggan och det kändes rejält när jag skulle klippa gräset. Får allvarligt kolla upp om det inte skulle gå att få tag på en åkgräsklippare.  Barnen lekte och hade det roligt, vi käkade lunch och fikade i pauserna. Det har hänt en hel del under denna snörika vinter. Det är en hel del grenar och kvistar som brustit och måste tas om hand om. Lite takpannor har också skadats och bör bytas ut.

Rasad stenmur vid grusvägen

Stenmuren längs med vår lilla grusväg  har rasat på sina ställen under vintern. Blir ett litet projekt ihop med barnen att bygga upp igen.

Vedbon och utedasset

Nu äntligen gräset klippt på den övre delen av tomten. När gräset var klippt och plantorna planterade samt fröna nedsatta i landet så var det dags för oss att packa ihop och åka hem. Vi var bortbjudna på grillkväll hos Bobo och Petra och det ville vi ju inte missa.

Det blev en fantastisk skön avslutning med grillning hemma hos dem och sedan kom även grannarna över med spännande efterrätt och vi satt länge ute denna sköna och varma försommarkväll. Barnen for runt och hade hur skoj som helst.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv