Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Going Android

Posted on | maj 25, 2010 | No Comments

Så, efter två år får min HTC Touch Diamond med Windows Mobile läggas på hyllan och ersättas av ett Androidmonster. Har funderat en hel del mellan iPhone och Android och med HTC’s Desire föll valet på en Android. Har inte hunnit testa den så mycket, men det lilla jag testat är jag mycket imponerad.

HTC Desire

HTC Desire med 1 GHz SnapDragon processor. AMOLED skärm med 480 X 800 WVGA upplösning på 3,7″. Laddad med operativet Android™ 2.1 (Éclair) with HTC Sense™. Inbyggs GPS, digital kompass, G-sensor, 5 megapixel kamera, geotagging, widescreen photo capture m.m.m.m

I paketet ingick laddare, 4Gb microSD-kort, 3,5 mm stereo hörlurar

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv