Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

43 cacher i juli?

Posted on | juli 2, 2010 | No Comments

43 cacher på 31 dagar

Jag har som mest tagit 31 cacher på en kalendermånad och historiskt sett så har mitt geocachande gått ned en smula under juli och augusti när man har semester. Det hela beror nog på att man är ledig tillsammans med hela familjen och geocachingen står inte överst på prioritetslistan när hela familjen är med.

Tittar man på statistiken har jag tagt mellan 2-4 caher under just juli månad sedan 2007. Under senaste tiden snittar jag ändå 16 cacher i månaden. Nu har jag då tänkt mig komma upp i 400 funna cacher under juli månad och det innebär då att jag måste logga minst 43 cacher under denna månad.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv