Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Cykelrundan Augusti

Posted on | augusti 13, 2010 | No Comments

Fruktansvärt. Min fina trend som började i april med relativt regelbunden cykling har fallit totalt i sommar. Nu har jag inte varit ute och cyklat (motionsmässigt) sedan 12:e juli. Jag har inte varit ute och sprungit eller gått heller.

Tullan data

Nu, snart sju månader utan snus, så märker jag vikten (ha ha) av att ändra både kostvanor och motion. Jag har rört på mig mer än någonsin i år på väldigt länge och har inte ändrat mina matvanor direkt ändå ökar jag i vikt. Under perioden januari till april promenerade jag ca 2×40 minuter om dagen. Från april till början av juli så cyklade jag min runda på ca två mil ett antal gånger i veckan och då höll jag min vikt. Det enda jag märkte av var en slags omfördelning av kroppsformen och en klart förbättrad kondition och ork.

Dirt Track

Nu är det då dags att på allvar ta tag i motionerandet igen och även kosten. Har sneglat på LCHF-varianten, men är inte riktigt påläst ännu för att köra enligt det konceptet. En sak är säker i alla fall och det är att något måste göras.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv