Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

500 geocacher

Posted on | november 12, 2010 | 2 Comments

Så kom jag då till den ”stora” dagen då det gavs möjlighet för mig att logga min 500:e geocache. Hade vissa planer på att göra nummer 500 till något stort och minnesvärt men nu blev det lite annorlunda. Jag hade löst en mystery och så dök det upp en helt ny cache så då passade jag på att åka iväg och FTF-logga den nya och även få STF (Second To Find) på mysteryn som i och med det blev min 500:e cache.

500 geocacher och 30 egna utlagda

500 cacher på perioden 3/4 2007 11/11 2010 är kanske inte jättemycket, men en prestation för mig personligen. 3 år 7 mån blir 11,6 cacher per månad i genomsnitt. Det är i alla fall betydligt fler än mitt mål jag satte upp 2007 att åtminstone  logga 4 geocacher per månad.

Min 500:e cachelogg på cachen GC2HWAJ – Södertälje Roots

November 11 by drpeel (500 found)STF Min cache #500 Som heltidsarbetande 3-barnsfar har man verkligen inte all tid i världen till att lösa sådana här detektivmysterys. Men det har blivit en del trevligt lunchpysslande sista tiden, det har varit skoj. När jag kom ned till två som jag inte kunde lista ut gjorde jag en brute force i geocheckern som snart smajlade grön!

Väl på plats blev det till att leta lite. En som jobbar i området och har 100% koll på vad som rör sig i området kom fram och undrade vad jag letade efter. Jag förklarade geocaching och nu förstod han varför det varit en hel del folk här senaste tiden. Han sa att han sett några vuxna, någon på cykel och en man med ett barn på platsen. Han var väldigt förstående och nyfiken på detaljerna kring geocaching. Han hade inget emot att det gick folk här, men viss tid kan det ju ske på egen risk.

Efter pratstund med honom for han vidare och jag sökte lite till och hittade nu snabbt cachen.

Stort tack för rolig och trevlig kluring, inte så lätt att veta rötterna.

/Patrik

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

2 Responses to “500 geocacher”

 1. Fredrik
  november 12th, 2010 @ 19:00

  Grattis till 500! Själv snittar jag på 3,2 cacher per dag under 2010, men jag är väl lite tokig å andra sidan. :-D

  /F

 2. Patrik
  november 13th, 2010 @ 8:27

  Tack! och grattis till dig och dina 1000 + loggade cacher och det bara under året. Och ja, du är lite tokig. :D men det passar ju bra i denna stad.

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv