Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Lansering av vinyl.drpeel.se

Posted on | november 25, 2010 | No Comments

I söndags, den 21/11 drog jag igång ett litet projekt jag haft som idé en kortare tid. Idén går ut på att helt slumpmässigt dra en vinylskiva ur min samling och sedan länka upp den från Spotify eller Grooveshark beroende på tillgång. Samtidigt kommer jag skriva lite kommentarer om vad jag tycker om skivan eller låten samt en liten motivering till varför jag har den skivan i min ägo.

Besök sidan här: vinyl.drpeel.se

vinyl.drpeel.se

Skivsamlingen påbörjades, dock i väldigt liten skala, redan 1974 med en The Sweet singel. Senaste tillskottet kom i november 2009, Bob hund’s 7″singel i röd vinyl ”Tinnitus i hjärtat” så det finns en hel del däremellan att välja mellan.

Tanken är att jag slaviskt ska följa det jag drar fram även om det kan och kommer att dyka upp en eller annan pinsamhet.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv