Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Giftfri

Posted on | februari 28, 2011 | No Comments

Senaste temat på Fotosöndag är ”giftfri”. Det är en liten utmaning från Naturskyddsföreningen till Fotosöndag om att ta fram positiva eller alternativa bilder som har anknytning till kemiska produkter eller t ex frånvaro av densamma.

Saltå Kvarn

Min första tanke när jag tänkte giftfritt var antroposofernas biodynamiska och ekologiska giftfria odlande ute i Järna. Jag begav mig ut till Saltå Kvarn i Järna på lunchen i fredags och plåtade lite vyer och hus. Det var svårt att åstadkomma något spännande men lite bilder blev det.

Vasshuset

Jag fortsatte sedan ner till Ytterjärna kulturhus och Rudolf Steinerhögskolan. Där finns en fin park och några biologiska dammar som renar vattnet på ett naturligt sätt. Här finns också i strandkanten ett vasshus för meditation. Det är ett mycket charmigt litet hur och det var det huset som fick bli mitt bidrag till ”giftfri” på Fotosöndag.

Mitt bidrag till Fototsöndag med tema giftfri : http://www.flickr.com/photos/drpeel/5482116933/

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv