Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Streetview och Google Navigation i Sverige

Posted on | augusti 17, 2011 | No Comments

Äntligen har Google Navigation med röststyrning och Streetview kommit till Sverige. Det är en funktion i Google Maps som jag sätt fram mot en hel del. Intresset för kartor, GPS, navigering och geocaching gör detta till en intressant funktion i mobilen. Med geocaching i fokus så har det länge funnits stöd i Groundspeak’s officiella geocachingapp och i c:geo att använda röststyrd navigering. Tyvärr har man när man aktiverat det bara mötts av att detta inte ännu är tillgänligt i ditt land.

Google Navigation

Nu har jag inte hunnit testa varken Streetview eller Google Navigation i någon större utsträckning men intressanta funktioner är det.  Kommer det att konkurrera ut andra navigeringsprogram. Google Maps har en hel del nytigheter i sig sedan tidigare med alla sin skikt m.m.

Navigeringsöversikt

Streetview

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv