Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Om

drpeel_avat

Notes from the Esker, är min Patrik Lindskogs blogg. Namnet på bloggen är taget eftersom jag bor i stadsdelen Grusåsen i Södertälje som är en del av en större rullstensås. Jag är född 1967 och är sedan 2000 gift med Camilla Lindskog (76). Vi har tillsammans barnen Linus (01), Oliver (05) och Fanny (07). Jag jobbar som IT-tekniker på Scania IT AB, i folkmun även kallat Scania Infomate. Mina stora intressen i livet är geocaching, musik, konst, natur och film. Sedan 2004 är vi ägare till ett mycket gammalt torp utanför Nyköping som ger oss mycket avkoppling och glädje.

Jag har sedan jag slutade på gymnasiet 1985 jobbat i skivaffär i Södertälje, jobbat med ekonomi på Scania i Södertälje och som vårdare på häktet i Örebro och sedan som IT-samordnare/IT-tekniker på Scania i Södertälje. Under 1989 till 1991 studerade jag Förvaltningsekonomi på Högskolan i Örebro. Jag har även under en period på heltid ägnat mig åt konsten och målat tavlor samt anordnat utställningar. Jag har under många år flyttat runt och bott på lite olika ställen, Södertälje, Örebro, Gysinge, Ölbo (Hedesunda Gävle) och nu sedan 1995 åter i Södertälje.

2007 i april väcktes mitt geocachingintresse och sedan dess har det bara eskalerat . Detta är en fritidssyssla som verkligen passar mig, jag gillar kartor, data, teknik och att vara ute i det fria (som gammal Lapplandsjägare man är) och samtidigt ha något vettigt mål.

 

Utrustning för mina hobbys:

Geocaching:    
GPS: Garmin Oregon 550     
   
   
     
     
Foto:    
Kamera: Nikon D7000    
   
     
Objektiv:    
Nikon DX AF-S NIKKOR 18-105 mm f/3,5-5,6G ED    
   
     
Nikon DX AF-S NIKKOR 35 mm f/1,8G    
   
     
Tamron AF 70-300mm f/4-5,6 Di LD Macro 1:2    
   
     
  • Kategorier

  • Senaste kommentarer

  • Senaste inläggen

  • Similar Posts

      None Found
  • Arkiv