Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

And I would walk 500 miles…

Posted on | februari 28, 2010 | No Comments

Lördagens geocachingpromenad i överblicksläge med tracking över min sträcka. Första sträckan är på 4,95 km från Strömsborg till Nybrokajen via bl a Armémuseét och Djurgårdsbron och sedan var jag tvungen att bryta mätningen och starta om från början. Klicka på den gråa ytan på högersidan på bilden för att se mer detaljer.

Andra sträckan blev en fortsatt promenad på 3,63 km från Nybrokajen till Södra Station via lite loggande av cacher efter vägen. Klicka på den gråa ytan på högersidan på bilden för att se mer detaljer. Totalt blev det en promenad på ca 8,6 km och sju cacher loggade.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv