Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Fotosöndag 15/8 tema ”gul”

Posted on | augusti 15, 2010 | No Comments

Veckans tema på Fotosöndag var gul och det var rätt svårt att hitta något riktigt bra motiv. Försökte med olika löv och ormbunkar som gulnat i naturen eller om jag kunde hitta lite kantareller. Jag och min fru tog en hel del bilder på en gul ballong från olika håll , vinklar och avstånd med eller utan reflektioner av solen.

När jag nu ikväll skulle lägga upp mina bidrag blev det dock två andra kort jag tog i veckan. Det var kort jag tagit för upplägget av en mystery. De hade fin gul ton i sig tyckte jag och miljön och ljuset riktigt intressant. Jag går inte närmar in på vart det är fotograferat av olika andledningar.

Ena bidraget till fotosöndag tema gul

Mitt andra bidrag till fotosöndag med tema gul

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv