Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Earth Hour 2011

Posted on | mars 26, 2011 | No Comments

?Earth Hour är en global symbolhandling som går ut på att man släcker ner all el under en timme. Förmodligen är det en dålig idé rent miljömässigt eftersom det går åt mer energi att dra igång allt efter den nedsläckta timmen så ”vinsten” är inte målet med denna handling. Brukar bevaka hur det ser ut över stan under denna timme. Förra året var det så dimmigt att man inte märkte något, se tidigare inlägg här.

I år var det klart och fint väder och jag tog ett kort utöver stan 20:02, en knapp halvtimme innan Earth Hour och så tog jag ett kort 21:12 för att dokumentera om det var någon skillnad i ”upplysningen” av stan. Döm själva, men jag kunde dock inte se någon skillnad.

Södertälje innan Earth Hour

Södertälje under Earth Hour

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv