Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Inför Accelerator del 7 – Massaker

Posted on | maj 26, 2008 | No Comments

The Brian Jonestown Massacre
The Brian Jonestown Massacre
Detta är intressant. Ett band som förmodar jag hämtat sitt namn från den hemska självmordssekten ledd av Jim Jones där mer än 900 personer samtidigt tog livet av sig i “Jonestown”. Brian kommer då från Beach Boys Brian Wilson som är en riktig galenpanna, det stämmer eller hur? Allt går ihop 1+1=3 (EDIT 27/5, det är tydligen Brian Jones (naturligtvis) från Rolling Stones som avses.)

Musiken är galet spretig och mystisk och jag får associationer till “Velvet Underground“, “The Jesus And Marychain“, “Mogwai” och “My Bloody Valentine“. Senaste albumet heter också My Bloody Underground så mina intuitioner stämmer hehe!

Detta är relativt svårlyssnat och det är svårt att säga hur det går att anamma detta live. Kanske kan ses en stund, men hel konsert njaa!

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv