Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

It’s a mystery

Posted on | februari 15, 2009 | No Comments

Har lagt ut en ny geocache. Gjorde det redan förra veckan. Har tagit ut koordinaterna och skrivit ihop lite info. Problemet nu är att jag vill att den ska vara en sk Mystery, eller Unknown Cache dvs man ska klura lite innan man kan hitta fram till rätt koordinater. Har haft några idéer men sjukdomar har satt kreativiteten ur spel. Nu hoppas jag att jag kan komma på något lagom klurigt och skoj.

Det bli min 9:e egna cache och jag har även en 10:e på gång. Där funderar jag på om det ska bli en mystery eller en traditionell. Problemet där är mer att jag har en idé på burk, men vet inte om det är genomförbart. Vill ju inte avslöja för mycket så jag klurar lite till.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv