Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

På tröskeln till 500

Posted on | oktober 31, 2010 | No Comments

I helgen hade jag utan problem kunnat logga min 500:e funna cache. Jag tog en liten runda upp mot Huddinge och Tullinge i lördags och loggade 6 st cacher så jag hamnade på 498 totalt. Tanken är väl att hitta en värdig cache att logga som nummer 500. Idag hade jag inte direkt någon energi för geocaching så min 500:e får dröja någon dag till.

Jag skyndar ju på rätt långsamt vad det gäller geocaching och det är ju mycket som konkurrerar om tiden. I år har det ju blivit oförskämt mycket geocachande för min del. Jag är uppe i drygt 70 dagar med geocaching vilket kan jämföras med ca 40 dagar per år de senaste två åren. Även om statistiken är modest så är det alltid roligt att gå igenom lite då och då. Jag kommer ju förmodligen ta fler cacher i år än jag tagit 2007, 08 och 09 sammmanräknat. En av förklaringarna är naturligtvis att det kommit betydligt fler cacher i Södertäljeområdet i år än tidigare, men jag har även varit på event och någon resa med andra geocachare.

Geocachingstatistik

Innan 2010 dvs under 2007,08 och 09 hade jag tagit 7 st FTF (First To Find) i år har jag tagit 11 stycken. Själv har jag kommit upp i totalt 30 egna utlagda cacher och av dem är 12 utlagda i år.

Kanske kan höja målet i år och försöka komma över 600 funna. Ah, vi får se.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv