Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Jakten på Holy Graal

Posted on | april 3, 2009 | No Comments

Fontänskulptur, katolsk

Fontänskulptur, katolsk

Hemma och vabbar med Fanny som har vattkoppor. Hon får inte gå på dagis, men är pigg och frisk ändå. Bestämde mig tidigt på morgonen att ta en tur till Nyköping och geocacha. När jag kom på plats så stötte jag på en gång ihop med ett annat geocachande par, Jimmy&Maria. Det blev en trevlig pratstund med dem. Det är sällan man träffar andra cachare ute på fältet så det är alltid lika roligt när man gör det. Nu blev det ett antal sammankomster vid ett flertal cacher.

I Nyköping finns det en serie cacher utlagda av en och samma cachare som har bundit ihop dem till en serie som ger en ledtrådar till en finalcache. I serien ingår 50 cacher. Jag kanske har tagit drygt 20 i serien.  Dagens promenad med Fanny gav oss 8 hittade cacher.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv