Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Where The Action Is

Posted on | maj 5, 2009 | No Comments

Where The Action Is

Where The Action Is

Ganska intressanta namn på Where The Action Is i år. Neil Young, Nick Cave, Pixies, Moneybrother för att bara nämna några. Skulle i och för sig kunna vara en affisch från slutet av 80-talet eller början av 90-talet. Men det är väl så att gamla rävar rockar bra även dem. Stor skillnad från numera nedlagda Accelererator där huvudparten av artisterna var relativt okända. Nu kommer jag förmodligen inte ha möjlighet att gå på Where The Action Is, men man får väl vara glad ändå.

Where The Action Is är den 12-13 juni på Stockholms Universitet.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv