Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

T-1 day left ”Bäst Musik 2000-2009″

Posted on | november 5, 2009 | 1 Comment

Nu går vi in i slutspurten inför denna samling. Om vi alla är friska och alerta så blir det en hejdundrande samling. Orosmolnen finns dock där nu när vi är sjuka lite till höger och vänster. Vi jobbar ändå på så som om det blir av. Själv har jag nu kommit ned till 15 låtar.  5 ska bort och nu börjar det bli riktigt hårt. Det är i princip omöjligt att ta ut 10 låtar ur en tioårsperiod, men det får bli som det blir. Samlingen blir hemma hos oss och just nu om alla är friska blir vi 8 personer som samlat sina bästa låtar under denna period.

Collage av några av mina 15 kvarvarande...

Collage av några av mina 15 kvarvarande...

Det ska bli sjukt intressant att få ta del av vad ni andra valt för musik. Jag vet hur svårt det varit för de flesta att komma ned till 10 stycken och vilka offer man har varit tvungen att slakta. Det är banne mig inte lätt. Hoppas innerligt att alla är friska inklusive oss så att vi kan träffas på lördag.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

One Response to “T-1 day left ”Bäst Musik 2000-2009″”

 1. Patrik
  november 6th, 2009 @ 18:49

  JAaaaaaaaaaa

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv