Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Uppdatering av Geoscout

Posted on | januari 18, 2010 | No Comments

Den 12/1-2010 uppdaterade och ändrade Groundspeak sin sajt geocaching.com. Detta innebar bl a att vissa program som hämtar information från deras databaser slutade fungera. Geoscout är ett sådant program som kan hämta cachedetaljer, loggar och annat direkt från gc.com’s servrar. Den har naturligtvis också stöd för import av .gpx.

Nu har Rightfile uppdaterat till GeoScout Version 2.1.4.1 – updated 17 Jan 2010 enligt deras webbsida. (länken fungerar visst dåligt i Firefox, men i IE fungerar den) Jag har uppdaterat och testat att ladda ned loggar från cacher och det har fungerat, jag har inte testat programmets alla funtioner ännu. Finns mer info på deras supportforum.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv