Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Cykelrunda

Posted on | april 12, 2010 | No Comments

Kanonväder idag, i alla fall på eftermiddagen. Efter dagens hårda jobb och hämtande på dagis, fixande med middag och allt annat avklarat gav jag mig ut på årets andra cykelrunda. Ska snart montera bort ringklocka och stöd på inrådan av T.N.L.N ;) för att komma upp i lite bättre hastighet och flyt. Körde samma runda som i söndags och det kändes faktiskt bra (eller något bättre rättare sagt) i kroppen. Försökte trampa lite mera denna runda och det gick, men i uppförsbacken vid Viksbergs Golfklubb då kroknar jag. Av någon anledning kommer det alltid en eller två cyklister i den backen och svischar förbi mig. Ja, ja, någon gång kommer jag trampa hela vägen upp. Jag menar det är ju bara andra rundan för i år.

Målsättningen denna vecka var ju att köra denna runda två tre gånger och nu har jag klarat av två och det kommer nog att bli minst en vända till denna vecka.

Dagens runda: 15,02 km på 48 min och 54 sek. Startpuls: 94, Maxpuls: 170, Lägsta puls: 75. Kom ner i puls rätt så bra efter ca 15-30 minuter.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv