Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Skön årstid

Posted on | maj 18, 2010 | No Comments

Jag är inte den som inte gillar vinter. Jag älskar mycket snö, kallt, snörök, blåst och många minusgrader. Det hellre än 6 månader höst a ala november. Nu så har dock våren och en försmak av sommaren börjat presentera sig och det känns på något sätt mer  efterlängtat efter en tuff vinter.

I lördags var det lite otippat väldigt varmt. Det blev en riktig högsommardag. Riktigt skönt. Som småbarnsfamilj så började ju dagen redan runt 05:30 och frukost 05:45. :D Då var det disigt och molnigt och inte jättevarmt. Vi begav oss ut på diverse äventyr hela familjen.

Fanny i gunga

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv