Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Sommarrapport 3: Bad och sånt

Posted on | augusti 3, 2011 | No Comments

Sommaren har hittills bjudit oss på mycket bra väder. Soligt och varmt och visst har det funnits inslag av regn och åska men det mesta verkar ha gått oss förbi på de platser vi befunnit oss. Med stugan som huvudmål denna sommarsemester så har vi naturligtvis varit där rätt mycket. Vi har gjort dagsutflykter och passat på att bada så ofta vi kunnat. Det är något som alla tre barnen inklusive vi som föräldrar uppskattat mycket. Vi har badat på olika ställen i omgivningarna vid stugan men också en hel del på hemmaplan.

Bad

Bad

Mera bad - Trosa Havsbad

Vivesta havsbad

Rinkebysjön, Nyköping

Förutom bad så har barnens farmor bl a med hjälp av kusin och kusinkompis bjudit på busiz i Nyköping, ett lekpalats där barnen kunde leka sig trötta.

Busiz i Nyköping

Fanny hoppar på busiz

Glad pirat

Glada pirater

Vi har också passat på att gå på lite andra restauranger än McD och så har vi passat på att titta lite på gamla bilar i Nyköping och umgåtts lite med Robin och Sanna. Ett besök på Eskilstuna Parken Zoo gjorde vi tillsammans med dem.

En skön och lagom slapp sommar och det enda vi kan komma på som vi missar lite är att komma iväg på en liten tältresa, men omständigheterna var inte riktigt så att det skulle funka.

Lata dagar

Badskugga

Badlek

Ur geocachingperspektiv så har juli inte varit en av mina toppmånader, men som alltid i juli så blir det inte så mycket loggat. 14 st geocacher i juli i år, det blev 17 förra juli så det kan väl räknas som normalläge.

 

 

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv