Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Äntligen Froyo för HTC Desire

Posted on | augusti 5, 2010 | No Comments

Så kom då äntligen Froyo (Android 2.2) uppdateringen för HTC Desire. Jag har eftersökt denna ett bra tag och ryktena för några veckor sedan var att den skulle släppas innan jul. Nu kom den då precis i början av Augusti. Tyvärr så satt jag ute i stugan med dålig mottagning så jag kunde inte ladda ned den på en gång. Det vill till bra 3G koppling men helst WiFi koppling eftersom de bara skickar ut uppdateringen OTA (Over The Air)

Nå, vad är det som är så bra med Android 2.2 och då Froyo på en HTC Desire. Dels så utnyttjar os:et processorn bättre nu och man kan utnyttja hårdvaran i telefonen fullt ut. HD filmning är en av många förbättringar. En av de bästa förbättringarna är dock möjligheten att kunna installera program på microSD kortet vilket man inte kunde tidigare. De applikationer man har installerat kan nu väldigt enkelt flyttas över till sd-kortet så får man lite mer telefonminne att leka med.

En annan nyhet är också att man bakat in WiFi  Hotspot vilket innebär att du kan använda telefonen som en WiFi router för att använda som ett mobilt bredband för en pc. Detta gick förut också men krävde då att man ”rootade” sin Android-telefon. En annan lite banalare nyhet är att HTC slängt med en ficklampa app som gör telefonen till en ficklampa, mycket enkelt och användbart.

Man ska nu också automatiskt kunna synka sin musik mellan telefonen och iTunes, jag har inte testat det full ut ännu, men det låter ju också intressant.

Froyo HTC Desire

Massor med annat skoj är det men jag går inte in på allt. Här finns mer att läsa t ex.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv