Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Fotosöndag tema värme #fotosondag #varme

Posted on | oktober 31, 2010 | No Comments

Dags igen för spännade och utmanade Fotosöndag. Veckorna går fort och när man får temat presenterat på tisdag lunch går resten av veckan ännu fortare. Veckans tema var faktiskt väldigt svårt. Hur fotograferar man värme, hur fångar man värme. Det finns oändliga tolkningsmöjligheter och det är väl som vanligt att man hittar alldeles perfekt miljöer och objekt någon vecka senare.

Veckans bidrag från både mig och Camilla togs idag och vi var lite i valet och kvalet om det skulle bli något över huvud taget. Men till slut så laddade vi upp våra bidrag. Först här Camillas (csml) ena bidrag och sedan mitt bidrag.

csml Fotosöndag tema värme

drpeel Fotosöndag tema värme

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv