Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Fotosöndag 26/9 tema ”10″

Posted on | september 26, 2010 | No Comments

Veckans tema, ”tio”, på Fotosöndag lät ju som om det skulle vara lite lättare att komma på idéer. Camilla kom snabbt på en massa bra idéer, men själv hade jag jättesvårt. Först på söndagseftermiddagen och kvällen blev mina foton tagna. Camillas två alternativ denna vecka är kanonbra tycker jag. Rätt nöjd med mina egna också till slut.

Mina bidrag till Fotosöndag tema ”tio”

drpeel Fotosöndag tema 10

drpeel Fotosöndag tema 10

Det var mina bidrag. Nu till Camillas bidrag.

Camillas bidrag till Fotosöndag tema 10

csml - Fotosöndag tema 10

csml - Fotosöndag tema 10

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv