Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Fotosöndag tema #svartvitt landskap

Posted on | oktober 24, 2010 | No Comments

Veckans tema på Fotosöndag blev svartvit och landskap och fick taggen ”svlandskap”. Det var verkligen kul och intressant tema och det finns ju många olika vyer runt omkring en som faller in under ”landskap”. På fotosöndags flickrsida finns alla bidrag. Jag gillar tonen med den fria tolkningen på fotosöndag. Det inspirerar mer till kreativt tänkande om ramarna är vida och man får positiva kommentarer för intressanta tolkningar av temat som gäller.

Svartvitt är ju ingen enkel sak, det är en hel vetenskap att jobba med rätt gråtoner. Resultaten blir, när det blir bra, riktigt fina i svartvitt.

Veckans bidrag från Camilla (@csml) och mig Patrik (@drpeel) Först här en bild av Camilla och sedan två stycken av mig. Vi tog bilderna i fredags när vintern slagit till och det kommit snö. Förhöjer ju svartvitt-graden i verkligheten också.

Svartvitt landskap av @csml

Svartvitt landskap @drpeel

Svartvitt landskap 2 @drpeel

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv