Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Fotosöndag – Rekvisita

Posted on | februari 2, 2011 | No Comments

Förra veckans tema på Fotosöndag var rekvisita. Hade inte en aning om vad jag skulle välja för typ av motiv. Jag hade inga idéer helt enkelt. Sent på söndagseftermiddagen fick jag dock ett infall och plockade fram en gammal atrappistol och tog några snabba kort i en hast. Jag hade tur med att eftermiddagssolen fortfarande lös in i sovrummet. Starka reaktioner på att använda vapen i bild verkar det som. Tror till och med jag fick några som avföljde mig på twitter pga det. Jag kommer nog inte blanda in vapen i mina bilder framöver.

In A Shadow of a Doubt

Camillas bidrag var lite trevligare. Fanny som leker med sin ”rekvisita” i dockskåpet. Ett mycket snyggt och bra kort som gör sig väldigt bra i svartvitt och med den kornigheten.

Camilla Fotosöndag tema rekvisita

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv