Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Tullan runt – mtb rutin

Posted on | maj 18, 2010 | No Comments

Min cykelrunda börjar nu sätta sig lite som rutin. Jag har kört den senaste rutten ett antal varv nu och det känns som en bra och givande rutt. Jag har kommit till det faktum att jag vet exakt i vilka uppförsbackar och sträckor som jag kroknar. Har börjat använda pulsklockan lite mer effektivt nu för att maximera mina träningsrundor. Det känns bättre att hålla sig inom ett visst intervall och varva ned stundtals för att få ett bättre totalresultat.

En av grusvägarna kring MTB Tullan Runt

De senaste gångerna jag cyklat rundan har jag klockat in på i princip samma tid. Det är så spännande, det finns alltid förbättringar att nå.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv