Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Cykelrundan 13/6

Posted on | juni 14, 2010 | No Comments

En liten ofrivillig paus i cyklandet gjorde att det kliade i benen att åter igen ge sig ut på rull. Det har gått 13 dagar sedan senaste rundan och det känns inte bra. Jag gav mig i väg på söndagseftermiddagen. Det regnade lite smått, men det var ingen större fara. Det blev min standardrunda och backarna går bättre, men totaltiden är ungefär densamma så övriga sträckor är alltså lite långsammare. När jag väl får in lite bättre kontinuitet så kommer nog tiderna förbättras också.

Det var riktigt blött och lerigt på grusvägarna och skogsstigarna idag, sista kilometerna som går på gamla Stockholmsvägen (dvs på asfalt) var jobbiga i söndags, tydligen valde stor del av motorvägstrafiken att pga olycka välja denna väg istället. Det var en enorm trafik på vägen och den har ca 2 dm vägren så när SL-bussar, lastbilar, bilar och motorcyklar slickar sidan på en känner man sig inte så kaxig.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv