Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

MTB Tullan runt 19/5

Posted on | maj 20, 2010 | No Comments

Igår kväll efter utvecklingssamtal på dagis begav jag mig ut på min vanliga runda. Tullan runt rundan på knappt 18 km blandad terräng. Ställde om pulsintervallet på pulsklockan och försökte hålla mig inom intervallet. Det gav resultat. Jag tog det betydligt lugnare i vissa backar och kunde på det hela taget sträcka ut på orken under hela loppet.

Nu blev sluttiden över tre minuter bättre vilket kändes otroligt skönt. Det kändes väldigt bra i kroppen efter loppet också.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv