Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

12 Foton – Geocaching 12 of 12

Posted on | augusti 15, 2011 | No Comments

Förberedelse av GPS:en

Läste ett intressant inlägg om en foto idé på Geobloggen som innebar att man skulle dokumentera sin geocachingaktivitet den 12:e augusti. Det hela var inspirerat av geocaching12of12.com som är ett liknande upplägg.

Jag laddade kameran och GPS:en den 12:e augusti och började knäppa lite kort hemma innan jag begav mig ut. Tidsbrist gjorde att jag fick begränsa mig till en cache denna gång.  Hela dokumentationen finns på Drpeel’s 12 foton geocaching i augusti.

Nu visade sig det att det bara var jag som bidrog till denna idé nu i augusti. Det vore verkligen roligt om flera kunde haka på vid nästa tillfälle som nu blir den 12: e september. Läs mer på Geobloggen om detta

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv