Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Antuna Calling

Posted on | mars 1, 2011 | No Comments

Strax efter nyår föddes idén om att Team Telge skulle samlas för att besöka någon speciell cache. Cachen Antuna Underground stod tidigt på listan över tänkbara cacher. Nu skulle vi bara komma överens om ett datum som passade alla. Efter lite planerande så stod söndagen den 27:e februari som ett lämpligt datum. Vi inom Team Telge (wellner, 10cent, B.O.M, drpeel) planerade lite löst om besöket och på vägen så kom även Krissedan och Hasseper med som intressenter i besöket vilket var trevligt.

Söndagen den 27:e februari runt 9-tiden åkte jag och Krissedan iväg mot Upplands-Väsby för lite geocaching innan besöket på Antuna. Vi hade inte planerat mer än tryckt in en fräsch PQ över området kvällen innan så vi hade ingen direkt plan på hur och i vilken ordning. När vi svängt av E4/E20 kom vi ganska snabbt fram till en mystery som Krissedan löst. GC1E92C – The Stone Globe. Vi parkerade på lämplig plats och pulsade iväg i snön och kunde ganska snabbt logga dagens första cache.

Järnträd

Rotebropasset

Därefter följde en liten runda i närområdet där vi bl a loggade 11 cacher till (Kompislådan, Planted beauties #1 (UV-1, folkets hus), Runby Hage, Upptåget #15 Upplands-Väsby, Löwet, Hammarby clock tower, Iron Tree, Grafitti, Jäst i verkligheten, Rotebropasset och Edsån) innan vi anlände till Antuna och cachen GC2B3BY – Antuna Underground. Det blev en riktig upplevelse att får besöka detta ställe och jaga ledtrådar. Vi var alla väldigt nöjda över besöket.

drpeel tråcklar sig in

Spännande utmaningar

Half Life känsla

drpeel at the top

Team Telge med vänner. drpeel fotar

Efter Antuna var vi som sagt rätt nöjda men kände ändå att vi var tvungna att logga några cacher på vägen hem också. Det blev ett stopp vid Pippis Gömställe vilket passade bra då myrorna låg och sov. Det blev också stopp vid Kamälgen och multin Tanka South innan vi tackade för denna dag.

En mycket rolig och givande geocachingdag som jag sent kommer glömma. Roligt att cacha med andra och få uppleva lite äventyr med andra galningar. 17 geocacher blev det för min del totalt.
Här kan du läsa mer om äventyret, på Team Telge’s hemsida

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv