Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Hockey SSK-BIF

Posted on | februari 25, 2008 | No Comments

SSK-BIF 080225

I morse ringde Camilla och sa att vi fått biljetter till SSK-Brynäs ikväll OCH barnvakt till alla tre barnen. Fantasiskt kul. Det hela höll på att gå i stöpet eftersom en storbrand i Geneta orsakat avspärrningar och det var oklart om matchen skulle spelas. Det blev till slut klartecken för spel.

Jag (SSK:are, Camilla (Brynäsare) och Robin (Brynäsare) for iväg till Scaniarinken. Kul att komma iväg och göra något. Matchen var spännande men tyvärr (säger jag) förlorade SSK. Camilla och Robin desto gladare.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv