Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Påsken 08 del 4: Annandag påsk

Posted on | mars 24, 2008 | No Comments

Snölek
På annandag påsk hade vi planerat att åka till stugan. När vi åt frukost ringde morbror Robin som befann sig i Nyköping och sa att det var mycket snö på vägarna och att det snöade ymnigt. Strax efter började det snöa “ymnigt” även här i Södertälje. Det stod inte på sig förrän det började komma larm på radion om avåkningar och trafikolyckor på E4/E20. Mycket halt väglag. Vi skrotade idén om att åka till stugan. Istället åkte jag och Oliver till ICA Maxi och storhandlade. Det var många 30-åkare efter vägarna och snöflingorna täckte sikten helt. Mysigt på sitt sätt, om det varit jul, men nu har man vår i sikte.

Vi fuskstartade på Våffeldagen till lunch och efter det tog vi en promenad bort till vårat extraförråd. En promenad som tor resulterade i drygt 3 kilometer. Sista biten turades Camilla och jag om att bära Oliver. Han var sååå trött i benen.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv