Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Semester 08

Posted on | augusti 5, 2008 | No Comments

Utvilad
Sommarsemester 2008. Vi åkte ut till stugan det första vi gjorde. Det var otroligt skönt att komma ut och bara slappna av. Första veckan åkte vi lite fram och tillbaka mellan hemma och stugan. Andra veckan bar det av på tältsemester. Vi styrde kosan mot Valdemarsvik och nu hade värmen kommit med besked. Det var runt 26-28 grader i skuggan och det enda vi orkade göra var att bada.

Tältet
Här pustar vi ut i den skugga vi kunde hitta. Bobo, Petra och Alfred kom också hit lite senare och vi hade rejält kul med bad, mat, prat och lek. Att tälta med 3 barn var en utmaning, men det gick väldigt bra.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv