Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Sportlovsstart

Posted on | februari 26, 2010 | No Comments

3 grader varmt och regn blev starten på mitt första lediga sportlov sedan jag gick i skolan. Jag ska väl inte säga att jag är jätteledsen. Det blir lite slaskigt, men samtidigt börjar man ana att det faktiskt kan bli vår någon gång.

Fick brev från Trafikförsäkringsföreningen idag där de meddelar att de betalar full skälig ersättning för skadorna på min bil vid krocken den 28/1. Det var positivt. Vet inte om det var det bästa eller om det bästa är vetskapen om att vesslan jag krockade med får stå för den kostnaden plus sin egen rep.

Nu hoppas jag bilen snart är fixad så vi kan börja återgå till normalläge.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv