Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Snygga skivomslag del 3

Posted on | december 15, 2008 | No Comments

Wiseblood - Dirtdish

Wiseblood - Dirtdish

Del tre i min samling på snygga skivomslag. Kanske inte så många som håller med om denna. Wisebloods ”Dirtdish” från 1987. Köpte den olyssnad bara för att den verkade cool. Det är en väldigt speciell skiva. J.G. Thirwell aka Clint Ruin aka Foetus aka Wiseblood aka… Han har många namn och många projekt. En del lyssningsbart annat lite mindre lyssningsbart. Wiseblood är ett projekt ihop med Roli Mosiman. Skivomslaget ser ut som ett sämre hårdrockskonvolut, men det är just det som är grejen. Det som ser grått ut på bilden ovan är på det riktiga LP-konvolutet facetterat glittrigt silver. Snyggt som bara den. Skivan låter inte som omslaget ser ut att det ska låta. Men tungt och hårt är det, fast på annat sätt. Se mitt inlägg ”Stumbo” tidigare för en lyssning.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv