Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Nu finns inga ursäkter längre

Posted on | april 9, 2010 | 2 Comments

Nu har snön, den mesta i alla fall, smält bort och cykeln står och skriker i hörnet och vill ut och slira i leran. Det handlar mest om att komma över tröskeln (inte bokstavligen) och ge sig iväg. Siktar stort på att komma iväg på min rutt minst en gång under helgen.

MTB

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

2 Responses to “Nu finns inga ursäkter längre”

 1. T.N.L.N
  april 10th, 2010 @ 15:41

  Det var länge sedan jag brakade genom skogarna kring Rocklunda i Västerås med min gamla hoj. Nu känns det som en livsfarlig sport. Jag har lyckats nöta mig genom Finnmarksturen två gånger. Första gången så sa jag som brukligt är att jag aldrig skulle göra om det.

 2. drpeel
  april 11th, 2010 @ 20:31

  Med rötterna i landsvägscykling så har jag på senare år mer inriktat mig på terrängcykling. Nu är ju terrängfaktorn inte den svåraste i mitt fall utan handlar mer om cykling på mark som kräver lite ”tjockare” däck, typ skogsstigar och grusvägar. Men det är några år av inaktivitet som sätter sina spår och mina ambitioner är låga men hoppfulla. :)

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv