Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

MTB 100427

Posted on | april 27, 2010 | No Comments

Idag var det segt på cykelrundan. Jag stack iväg runt 18:20 ikväll och var lite seg efter dagens jobb och förkylningen som inte helt har gett upp i mig. Det tog emot ganska snabbt och jag valde ganska snabbt att ta det lugnt. Jag valde min senaste korta rutt på ca 10km. Det är lite blandat asfalt, skogsstigar och grusvägar, med betoning på skogsstigar och grusvägar.

Det var rejält stumt i benen emellanåt och det kändes som det var stopp i lungorna också. Jag drog då ned tempot och flåsade ut innan jag drog vidare. På det hela taget kändes trots allt rundan klart bra till slut och jag var lite glatt förvånad när jag kom hem på ca 37 min mot förra rundans sluttid på 43 min.

Flås- och fotopaus i Glasbergaskogen

Det var lite regn i luften men det var inte förrän de sista kilometerna jag började känna stänken. Känns skönt nu att ha gjort en runda till denna vecka.

Mer info om rutten

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv