Notes from the Esker

drpeel's blogg : geocaching, musik, konst, mtb m.m.

Reflektioner Sverige, Juli

Posted on | augusti 1, 2010 | No Comments

Sverige Juli 2010

Årets sommarsemester har vi spenderat mest i vår stuga Lilla Tallbacken. Det har varit väldigt varmt och torrt. Vi har åkt och badat mycket och även haft vattenlekar för barnen vid stugan också. Vi har även passat på att åka en hel del till Kolmården då det inte är så långt dit från stugan. Vi har även passat på att bada och njuta av sommaren hemma i stan också.

Dopfika

Förutom bad, Kolmården och torparliv har vi varit på lite dop och annat smått och gått. De senaste veckorna har bjudit på mer varierat väder och en hel del regn. Det behövdes för allt verkade torka ut totalt. I veckan så var jag tvungen att kratta löv och elda, påminner mer om höstgöra.

Dela:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Ping.fm
 • LinkedIn
 • MySpace
 • RSS

Comments

Leave a Reply

 • Kategorier

 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Similar Posts

 • Arkiv